Dertien rijbewijzen ingevorderd bij snelheidscontrole

dblogoInspecteur Ligeon, hoofd van Verkeersunit Regio Midden Suriname, zegt dat in het afgelopen weekend bij een snelheidscontrole 13 rijbewijzen zijn ingevorderd. Deze controle werd gehouden aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Magentaweg. De overtreders hebben met een te hoge snelheid over de weg gereden. Er waren zelfs gevallen bij van bestuurders die 105 km/u of daarboven hebben gereden. Het rijbewijs van die betreffende bestuurders is ingevorderd. Twee personen zijn op de bon gezet vanwege overschrijding van de maximum vastgestelde snelheid. Ligeon geeft aan dat de Indira Gandhiweg een vrij drukke weg is en dat men daarom frequent snelheidscontroles zal houden. De bedoeling is dat de weggebruikers hun rijgedrag veranderen. De dagelijkse aanrijdingen nemen toe en de politie wil middels de controles daarin een verandering ten goede bewerkstelligen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!