Mede-inzittende laat leven in het verkeer

Mede inzittende laat leven in het verkeer 1Bij een verkeersongeval is zondagmorgen rond 08.30 uur de 31-jarige mede-inzittende Naarden om het leven gekomen. Uit het onderzoek blijkt dat twee werknemers van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) onderweg naar Nickerie waren voor werkzaamheden. Ter hoogte van Ingi Kondre in het district Coronie sloeg de wagen vanwege onbekende redenen over de kop en kwam vervolgens in de trens tot stilstand. De dienstwagen is volgens de getuige ter hoogte van km 122 over de kop gegaan. De bestuurder kwam met de schrik vrij, terwijl de medepassagier ernstig gewond raakte. Voor de aankomst van de ambulance liet de 31-jarige het leven. Ook de brandweer van Coronie werd ingeschakeld om de nodige assistentie te verlenen. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer bestegen naar 13.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!