Jhauw de volgende president van Suriname?

JhauwDe Partij voor Integriteit, Nationale Motivatie en Gelijke Kansen (Ping), met als voorzitter Ramsoender Jhauw, schreef zich als één der laatste partijen in. Ping kwam gestoken in blauwe trui en witte broek heel vrolijk met brassbandmuziek het terrein op. Ramsoender Jhauw zegt overtuigd te zijn, gekozen te zullen worden tot president van Suriname. De partijvoorzitter zei dat waar alle partijen nu met elkaar overhoop liggen en publiekelijk met elkaar vechten, Ping met de verkiezingsoverwinning ervandoor zal gaan. Op een groot spandoek prijkte de partijslagzin: ‘Het is genoeg! Ping’.
Na de inschrijving gaf Jhauw samen met zijn brassband een show weg. Jhauw heeft zich geregistreerd met 6.500 leden. In Sipaliwini en Marowijne zal Ping niet meedoen aan de verkiezingen. Na de verkiezingen wil hij met een ieder samenwerken die wil doen wat hij zegt. De corruptie absorbeert volgens Jhauw jaarlijks meer dan een miljard van de belastingbetaler. “Ik wil het geld halen uit handen van die corrupte groep en verplaatsen naar de massa.” Jhauw vindt dat wanneer de overheid bij wet laat vastleggen dat elke politieke partij die aan de verkiezingen meedoet in aanmerking komt voor SRD 15 miljoen, de partijen veel transparanter campagne zouden voeren. Dan had geen enkele regering of zakenman de kans gekregen de partijen te knechten. Jhauw benadrukte dat corruptiebestrijding zijn belangrijkste verkiezingsissue is.

error: Kopiëren mag niet!