Girjasing: “Rancune tegen VHP’ers Commewijne na partijvergadering”

Girjasing; rancune tegen VHPers.1De VHP-parlementariër Sheilendra Girjasing van Commewijne blikt zeer tevreden terug op de afgelopen ‘straatvergadering’ van zijn partij in Commewijne. Hij schat de opkomst op rond de 1.000 man. “Het was een goede opkomst voor zo een kleine vergadering”, meent hij. De parlementariër hekelt wel het feit dat VHP’ers die de partijbijeenkomst wensten te bezoeken, met rancune te maken hebben gekregen. Zo zouden vooral aan hen die bij de overheid werken of van een overheidsuitkering afhankelijk zijn, door leden van de Abop te Lust en Rust zijn gezegd om niet naar de VHP-vergadering te gaan. Als zij dat toch zouden doen, zouden zij hun uitkering of zelfs hun baan kwijt raken, laat Girjasing weten. “Op de vergadering waren waarnemers van andere partijen aanwezig. Deze hebben gerapporteerd welke personen aanwezig waren op de VHP-vergadering met het gevolg dat de mensen in overheidsdienst, opeens gemuteerd zijn”, zegt Girjasing. “Desondanks was de bijeenkomst zeer geslaagd en wij gaan rustig door met onze vergaderingen.” De VHP-man geeft aan dat zijn partij op dit moment alleen maar hoop kan geven aan haar achterban en dat gebleken is dat hoop inderdaad terug is bij de mensen. De VHP zal volgens het DNA-lid op eigen kracht haar zetel binnenhalen in Commewijne.

error: Kopiëren mag niet!