V7 eerste officiele geregistreerde combinatie voor verkiezingen

IMG_1028De politieke combinatie V7 registreerde zich vandaag rond 12:00 uur met veel fanfare als eerste partijcombinatie bij het Centraal Hoofdstembureau(CHS). Dit gebeurde in het KKF gebouw alwaar het hoofdstembureau zich voor de registratieperiode gevestigd heeft. Alle partijen hebben zich eerst individueel geregistreerd waarvan de VHP de eerste was. Alle partijvoorzitters en een groot aantal bestuursleden waren bij de indiening van hun respectieve partijstukken aanwezig. De eerste partij die zich maandagmorgen rond 9:00 uur had moeten registreren was DOE. Om nog onbekende reden heeft DOE de registratie uitgesteld. Desmond Plet, campagneleider van DOE gaf slechts aan dat er onvoorziene omstandigheden waren waardoor het nodig was de registratie tot een nader tijdstip te verschuiven. Naar verluidt maakt de NDP zich op om zich zaterdag te registreren.

error: Kopiëren mag niet!