Shortlist VHP DNA-kandidaten Wanica en Paramaribo bekend

dblogoDe politieke partij VHP heeft de DNA-kandidaten voor Wanica en Paramaribo bijna rond. Voor het district Wanica hadden 14 kandidaten gesolliciteerd hadden naar de functie van volksvertegenwoordiger. Na screening en gesprekken is er een shortlist gemaakt van 6 kandidaten. Hieruit zal er uiterlijk vanavond de 4 kandidaten gekozen worden, die op de V7-lijst in het district Wanica komen te staan. Tot de groep van 6 behoren voorzitter Chandrikapersad Santokhi, Asiskumar Gajadien, Sharmila Mansaram, Rewtie Sietaram, Shiraaz Boedhoe en Barkat Mohabali. De schaduwkandidaten zijn Soegriem Kisoensing en Mandrachaldebie Ghisaidoobe, terwijl Sietaram en Mohabali ook geen bezwaar hebben om de schaduwposities in te nemen. Gevoeglijk kan dan aangenomen worden dat de DNA-kandiaten voor Wanica worden Santokhi, Gajadien, Mansaram en Boedhoe.
In Paramaribo keert secretaris Ganeshkoemar Kandhai niet terug, evenmin ondervoorzitter Mahinder Rathipal. Er komen 4 nieuwe kandidaten. Op dit moment is er een shortlist van kandidaten gemaakt, waarop onder andere voorkomen ondervoorzitter Glenn Oehlers, Urmila Joella, Dewanchandre Sharman, ondervoorzitter Riyad Noermahomed en Maaltie Sardjoe.
Verwacht wordt dat de komende dagen de kandidaten bekend zijn. De officiële lijsten worden dan voorgelegd aan de partijraad op 29 maart, die deze moet goedkeuren. De kandidaten voor volksvertegenwoordigende lichamen dienen op 9 april ingediend te worden.

error: Kopiëren mag niet!