Ingrid Karta-Bink: ‘Bewoners Commewijne bang voor rancune’

VHP 2‘Moeten we de opiniepeilingen geloven als we om ons heen kijken?’ Met deze woorden begon Ingrid Karta- Bink haar spreekbeurt op de VHP-massameeting in het district Commewijne. Met deze woorden gaf ze ook aan blij te zijn met de opkomst. Karta-Bink is zelf ook DNA-kandidaat namens de PL in het district. Volgens haar is er niets meer te halen in het district als ze de opiniepeilingen moet geloven. Ze drukte de aanwezigen op het hart dat de opiniepeilingen juist als motivatie moeten dienen om harder te werken. Daarnaast gaf ze aan dat de mensen die de opiniepeilingen houden, vergeten dat mensen antwoord geven zoals dat verwacht wordt van hen. ‘Mensen in Commewijne zijn bang voor rancune’, benadrukte ze.
Volgens Karta-Bink hoeven de bewoners van Commewijne niet bang te zijn. ‘Vergeet niet dat we nakomelingen zijn van immigranten en dat onze voorouders gestreden hebben voor een beter leven’, hield ze de aanwezigen voor. ‘We hebben het in ons om strijd te leveren!’ Volgens haar zijn het hoofd, het hart en de handen van eminent belang in deze strijd. Het hoofd om het verstand te gebruiken om uiteindelijk de juiste keuzes te maken. Het hart om liefde te geven. ‘Ook aan de vijand’, gaf ze aan. Dit moet uiteindelijk resulteren in ‘wan Sranan’. De handen zijn van belang om samen te werken en het maximaal aantal zetels te halen in Commewijne.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!