Slordig werk OW aan de Mangolaan

aSlordig werk OW aan de Mangolaan.1De bewoners van de Mangolaan hebben reeds enkele dagen te kampen met verstopping van afvoertrenzen. Volgens enkele buurtbewoners heeft een aannemer in opdracht van het ministerie van Openbare Werken (OW) besloten om de afvoergoten dicht te gooien door eerst flexibele plastieken buizen in de goten te stoppen en deze wederom met zand dicht te maken. Echter heeft het overtollige water door de regen van de afgelopen dagen ervoor gezorgd dat deze grote buizen naar boven zijn gesprongen. ‘Het lijkt op iets uit een horrorfilm. Een reusachtige slang of Anaconda die uit de grond steekt. Waarom kon men geen eenvoudige duikers hier plaatsen’, vraagt een teleurgestelde buurtbewoner zich af. De mensen hopen dat OW dit probleem zo snel mogelijk aanpakt.
FR

error: Kopiëren mag niet!