Woning Bryan Bijlhout gered door kordaat optreden

wONINGAan de woning van bekende zanger, Bryan Bijlhout, is in de vooravond van zaterdag 7 maart schade ontstaan door brand die in een computerruimte ontstond. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de bewoners ten tijde van het incident niet thuis waren. Op een gegeven moment kwam een bewoner thuis aan en merkte rookontwikkeling in het huis. Hij maakte de deur open en zag tot zijn schrik dat in de benedenruimte brand was ontstaan. Hij probeerde in eerste instantie zelf het vuur te doven, maar was genoodzaakt later hulp in te roepen.
De politie van Flora werd intussen ook hierover gewaarschuwd. Het is vooralsnog niet bekend hoe de brand is ontstaan. Omdat het huis met een bepaald brandwerend materiaal is opgezet, is het vuur niet als zodanig verspreid. Ook de brandweer was ter plekke. Volgens brandweervoorlichter Olton Pinas betrof dit een begin van een brand, waarbij de omstanders het vuur onder controle hadden. De politie zegt dat de benedenverdieping schroeischade heeft opgelopen. Het vuur werd volgens de politie tijdig gedoofd. Dit geval vond plaats te Zorg en Hoop.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!