Zichtbaar dronken bestuurder belandt met NDP-voertuig in trens

Zichtbaar dronken bestuurder belandt met NDP.1In de nacht van Phagwa rond half twaalf raakte een bestuurder met een NDP-voertuig van het wegdek en belandde in de trens. Volgens een omstander, Priya Lachmon, was de bestuurder onder invloed en kon hij niet eens op zijn benen staan. De politie kwam ter plekke en stuurde de bestuurder naar huis. De omstanders vinden dat de politie incorrect heeft gehandeld. ‘De politie heeft de zaak geseponeerd en de bestuurder naar huis gestuurd. Was het een niet-NDP’er, dan zou hij meteen worden afgevoerd naar het politiebureau. Leven wij dan in een rechtsstaat of een machtstaat’, vraagt de omstander zich af. Gewestelijk politiecommandant Robert Rakijo was niet bereikbaar voor commentaar.

error: Kopiëren mag niet!