Sportjournalistenvereniging 52 jaar

6 VSJS 1
6 VSJS 2De Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS) vierde op zaterdag haar 52-jarig bestaan. Deze dag werd door de vereniging herdacht met een feestvergadering in het SOC-gebouw. Voorzitter Desney Romeo hield een korte toespraak, waarna een heildronk werd uitgebracht. Belangrijke gasten op deze avond waren de vertegenwoordigers van het SOC, te weten voorzitter Guno van der Jagt, Astra Singh, Oscar Brandon en Carolina Vera Vera, de KNVB-vertegenwoordigers Johan van Geijn en Aaron Winter en namens de Suriprofs Hamid Ahmadali. Het SOC en de Suriprofs zijn de twee grote partners van de VSJS waarmee zaken gedaan worden. Via de Suriprofs zijn er ook contacten met de KNVB. De VSJS heeft naast opkomen voor de belangen van haar leden, zich ook ten doel gesteld om de sport in de ruimste zin des woords te helpen ontwikkelen, vooral bij de jeugd.

error: Kopiëren mag niet!