Trainer Verwey: “Alleen bestuur Nishan 42 is hetzelfde, ploeg hele nieuwe”

dblogoDe bekercompetitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) wordt voortgezet met de kwartfinales. Een van de ontmoetingen in deze kwartfinale is de partij tussen WBC en Nishan 42. Deze wedstrijd wordt morgen gespeeld. WBC-trainer Eugene Vervey geeft aan dat de voorbereidingen in aanloop naar deze ontmoeting toe goed zijn verlopen. “We bereiden ons net als iedere andere wedstrijd goed voor”. Dat trainer Verwey ook een verleden heeft bij Nishan 42, geeft de wedstrijd geen speciaal tintje. “Alleen het bestuur van toendertijd is in tact, maar het is nu een hele andere ploeg. WBC neemt iedere wedstrijd heel serieus, dus wij proberen ook bij deze wedstrijd als winnaar van het veld te stappen”. Bij Nishan 42 van voorzitter Ashok Debisarun zijn de trainers Roberto Godeken en Ricardo Peneux. WBC is momenteel de nummer 2 in de Hoofdklasse, Nishan 42 is de nummer 2 in de Eersteklasse.
Over de competitie gaf hij aan dat WBC zich nu op het semikampioenschap focust. “Wij hebben het kampioenschap niet meer in eigen handen. Het semikampioenschap wel, dus wij focussen ons daarop.” De wedstrijd tussen WBC en Nishan 42 staat voor dinsdag 19.00 uur op het programma in het Essedstadion.
Programma bekercompetite dindag 10 maart
Nishan 42 WBC Di.10 mrt 19.00u Winn.L
Inter MT Leo Victor Di.10 mrt 21.00u Winn.I

error: Kopiëren mag niet!