Man met schotwonden overleden

dblogoSergio Galimo is vrijdag in de vooravond komen te overlijden op de afdeling Spoedeisende Hulp. De politie kreeg afgelopen vrijdagochtend een melding betreffende een man met schotverwondingen, die op de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis was overgebracht. De politie van de bureaus Uitvlugt en Munder gingen op onderzoek uit en er bleek dat inderdaad een schietpartij zich had voorgedaan, waarbij het slachtoffer Sergio Galimo schotverwondingen aan één van zijn handen en aan zijn hoofd zou hebben opgelopen. De politie kon toen geen informatie van Galimo krijgen, omdat hij vreselijk tekeer ging en daardoor niet aanspreekbaar was. De familie van het slachtoffer die ter plaatse was, verklaarde dat zij thuis aan de Cocobiacoweg waren toen Sergio bebloed het huis in rende en om hulp vroeg. Zij vervoerden hem toen naar het ziekenhuis. De politie van Uitvlugt heeft het verdere onderzoek overgedragen aan de recherche. Het is vooralsnog niet duidelijk hoe en door wie Sergio Galimo is beschoten.
Bewoners van Paramaribo Noord hebben aan Dagblad Suriname te kennen gegeven dat Sergio vermoedelijk een roofverdachte is geweest. Hij zou samen met twee anderen betrokken zijn geweest bij een roofoverval, waarbij de bewoners het vuur zouden hebben geopend op de verdachten. Één van de verdachten, in deze Sergio, is getroffen door de kogels, ten gevolge waarvan hij om het leven is gekomen. Het lijk van Galimo is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!