Politie geeft liquidatiebeelden Pocorni vrij

Politie geeft liquidatiebeelden Pocorni vrijDe politie heeft een filmpje verspreid waarop te zien is hoe de Nederlander Marchano Pocorni in de Shisha Bar in Paramaribo van dichtbij wordt doodgeschoten. De politie hoopt door de verspreiding van de beelden meer informatie over de daders te krijgen.
Op het filmpje van ongeveer dertig seconden is te zien dat twee mannen in de nacht van zondag op maandag de bar-dancing PP Shisha inlopen en Pocorni van zeer dichtbij neerschieten. Hij zat midden in de bar op een barkruk aan een hoge tafel, waar hij in gesprek was met een andere man.
De twee mannen liepen vlak achter elkaar de bar in. Binnen vijf seconden was de daad gepleegd en renden de daders weer naar buiten. De gesprekspartner die vlakbij Pocorni zat, kon wegrennen en liep alleen een schampschot op. De liquidatie werd gepleegd in de nacht van zondag op maandag 2 maart rond 03.30 uur.

error: Kopiëren mag niet!