Publiek geniet van Sonnie Badu

Afrikaanse gospel ster Sonnie Badu komt naar SurinameDe Ghanese gospelster Sonnie Badu stond op 27 februari, als internationale artiest op de planken in het Flamboyant Park. Furlen’s Food was de organisatie achter dit concert vertelt Simone Awanna publiciteitsvrouw van de organisatie.”Het is een nieuwe uitdaging. Suriname zal zeker blij zijn met de komst van deze artiest in Suriname”, vertelt Furgil Plet directeur van Furlen’s Food die ook een christen is. We willen dit nieuwe en drukke jaar op een Christelijke manier openen en kiezen voor lofprijzing en aanbidding met deze veelgevraagde artiest”, aldus Furlen. “De show was heel goed en we zijn tevreden”, zegt Simone. Badu heeft heel wat opwekkings-en aanbiddingsnummers ten gehore gebracht. Hij probeerde ook een nummer in het Sranan te zingen getiteld “Mi a sjie gado ja ete,wondru wondru”.
De gospelzanger is van Afrikaanse komaf, maar woont in Engeland. Hij heeft diverse awards op zijn naam staan. Naast zanger is Badu ook songwriter, producer, tv presentator en schrijver. Hij maakte veel indruk met zijn energieke optredens. Sonnie Badu arriveerde op 25 februari in Suriname en is na zijn show direct teruggevlogen naar Engeland. De vraag naar Sonnie Badu, bekend als Color of Africa, is groot, vooral ook door zijn optreden op de planken. “Zijn manier van aanbidden is krachtig. Hij weet zijn Ghanese afkomst te combineren met het Engelse”, weet publiciteitsvrouw Simone Awana te vertellen. Een van zijn hits in Suriname is ‘Baba’.(Foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!