Nrityanjali show

Nrityanjali show gepresenteerdDe Indiase ambassade in Paramaribo presenteerde een succesvolle Nrityanjali show afgelopen zaterdag. De dansstudenten van het Indiaas Cultureel Centrum (ICC) hebben hun talenten getoond onder leiding van hun dansleerkracht Radhika Shah. In het publiek waren, los van vrienden, familie en klassiek liefhebbers ook enkele eregasten aanwezig zoals diplomaten. Directeur Cultuur, Stanley Sidoel, en minister Don Tosendjojo van Handel en Industrie waren ook aanwezig en hebben genoten van de avond. Behalve Indiase klassieke dans en muziek werden ook Sufi, Grieks en Spaanse dans gepresenteerd, die goed in de smaak vielen. Naast dans waren er ook zangoptredens van ICC-zangleerkracht Mohammed Nizaam en zijn leerlingen, waaronder ook Nisha Madaran. (Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!