Jaya Doekhie : “Miss India Holland heeft mij zelfverzekerd gemaakt”

Jaya Doekhie Holland verkiezing heeft mij zelfverzekerder gemaakt “
Jaya Doekhie Holland verkiezing heeft mij zelfverzekerder gemaakt “1Jaya Doekhie is 18 jaar oud en woont in Barendrecht, Nederland. Momenteel studeert zij International Business Studies op ’t Zadkine te Rotterdam. “Ik mag met trots zeggen dat ik een finaliste ben van de Miss India Holland Verkiezing 2015, welke in maart zal plaatsvinden.” De Miss India Holland verkiezing is een jaarlijkse verkiezing onder de Hindoestaanse gemeenschap. Elk jaar mogen dames tussen de 17 en 27 jaar zich opgeven om mee te doen met deze verkiezing. Allereerst wordt er een voorronde gehouden waarbij van alle deelnemers slechts 20 dames doorgaan. De winnares van deze verkiezing zal Nederland vertegenwoordigen dit jaar in India tijdens de verkiezing Indian Princess International. ‘Tijdens deze verkiezing zijn er deuren voor mij open gegaan en zijn mijn vaardigheden ontwikkeld en zelfs verbeterd. De MIH-verkiezing heeft me geleerd om sterker in mijn schoenen te staan, in dit geval op hakken. Ik ben zelfverzekerder geworden en ik kan nu meer uitdagingen aan. De verkiezing is al bekend bij de meeste mensen, maar kan altijd meer.’
Miss India Holland is een geweldige kans om de schoonheid dat binnen verborgen zit naar buiten te brengen. ‘Je leert hoe jij jezelf moet vertegenwoordigen, denk hier aan uiterlijk en sociale contacten aanleggen. Daarnaast is het een geweldige manier om je zelfvertrouwen op te krikken, zodat je ook sterker in je schoenen staat. Buiten het feit dat het een verkiezing is en dus een strijd, word je toch met alle finalisten en de organisatie een grote familie. Je kan alles bij elkaar kwijt en iedereen ondersteunt elkaar ook. Dat zorgt voor een geweldige sfeer tijdens de trainingen.’

error: Kopiëren mag niet!