VHP opent partijcentrum te Mariendaal in Commewijne

VHP opent Partijcentrum te Mariendaal in CommewijneOnder grote publieke belangstelling heeft de VHP haar partijcentrum te Mariendaal geopend. VHP-topper Dhiradj Soekhai geeft aan dat het in de bedoeling ligt om de komende periode een reeks aan partijcentra te openen. “Mensen benaderen ons dagelijks en bieden spontaan hun plek aan om een partijcentrum te openen”, geeft de VHP-topper desgevraagd aan. Volgens hem moet er soms overwogen worden voor welke aanbieding uiteindelijk gekozen wordt.
Soekhai en andere partijtoppers gaven in hun toespraken aan waarom het belangrijk is dat de VHP weer deel uitmaakt van de regering. Roy Mohan ging in op de sociale wetten en maakte de vergelijking met wat er al was. ‘Dem man puru omeni dresi fu a klapper, dresi sani ben de fosi wel tapu a klapper.” De arts vroeg zich af in hoeverre de wetten “sociaal” te noemen zijn. Dhiradj Soekhai schetste de financieel-economische situatie van het land en legde uit welke invloed het stijgen van de koers heeft op de gemiddelde burger. Volgens Soekhai is het ronduit zielig te noemen dat de hoogste monetaire autoriteit, die als moederbank moet fungeren, zich rechtstreeks begeeft op de markt om te interveniëren. Hij gaf de mensen mee om vooral voorzichtig te zijn met beloftes die kort voor de verkiezingen door diverse politici worden gemaakt. “De president had kort voor de verkiezingen in 2010 ook beloofd de government take te zullen afschaffen. Het eerste wat hij deed toen hij aan de macht kwam, is de government take juist verhogen”, benadrukte Soekhai.
Ook Radjish Mohan sprak de aanwezigen toe en drukte hen op het hart zich niet mee te laten sleuren met ondoordachte verkiezingsbeloften, terwijl de burgers jarenlang in de steek zijn gelaten door de regering. Het volgende partijcentrum wordt op zaterdag 28 februari geopend op ‘De Hulp’. Volgens Dhiradj Soekhai worden er veel mensen verwacht, omdat de VHP aardig is gegroeid op ‘De Hulp’.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!