NPS-hoofdbestuur zegt vertrouwen in 5 onderafdelingen Para op

dblogoDe NPS heeft het vertrouwen in Percy Stijfmeyer, August Nieveld, Bertus Plet, Willie Enser en Gerda King opgezegd. Deze zijn namelijk voorzitters en ondervoorzitters van 5 onderafdelingen van de NPS in Para. Deze vertegenwoordigers mogen geen handelingen en uitspraken doen in hun hoedanigheid van voorzitter of ondervoorzitter van een onderafdeling van de NPS. Als ze dit toch doen, kunnen maatregelen tegen hen getroffen worden. Ook verwerpt het NPS-hoofdbestuur de brief van deze onderafdelingen van de dato 13 februari 2015, waarbij ze de samenwerking met het bestuur van de afdeling Para en het NPS-hoofdbestuur opzeggen. Dit onder andere op basis van het feit dat dit is geschied in strijd met de statuten, het huishoudelijk reglement en de ongeschreven regels gangbaar binnen deze partij. Vandaag beleggen deze leden van de 5 onderafdelingen een persconferentie, waarbij ook de toekomst van NPS-assembleelid in Para, Patrick Kensenhuis, bepaald zal worden.

error: Kopiëren mag niet!