Man gestoken met schaar

dblogoEen jongeman is donderdagmiddag in het ressort Latour door de partner van zijn nicht gestoken met een schaar. Uit verklaring van het slachtoffer blijkt dat het motief jaloezie moet zijn. De vrouw gaat af en toe naar het binnenland voor geneeskundige behandeling voor haar kind die een lichamelijke beperking heeft. De verdachte verdenkt zijn vrouw van overspel. Op die bewuste dag probeerde hij zijn kind van drie maanden oud met babybed en al naar buiten te gooien. Het slachtoffer zag de situatie en informeerde zijn zwager hierover. De verdachte bewapende zich met een schaar. Hij probeerde zijn vrouw daarmee te verwonden, maar omdat de jongeman ertussen kwam, liep hij een steek op. De jongeman heeft een steekverwonding aan zijn linkerzij opgelopen. Opmerkelijk is dat het slachtoffer vanaf 16.00 uur bij de Spoedeisende Hulp was voor medische behandeling. Hij verliet het ziekenhuis pas in de ochtend. Het erge hiervan is dat deze patiënt al die tijd buiten in de wachtruimte van de SEH zich moest ophouden. “Men moet beter op de afdeling organiseren en rekening houden met de ernst van de gevallen”, zegt het slachtoffer.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!