JVS trekt 110 Surinaamse academici aan

z110 academici foto Amrita DoergaJVS International Business Group, een bedrijf dat betrokken is bij sectoren als handel, informatie en communicatietechnologie, wetenschap, goud, horeca, onroerend goed en staal, trekt dit jaar 110 Surinaamse academici aan. De sollicitatieprocedure begint op vrijdag 27 februari 2015. Met deze stap wil het bedrijf, dat ruim 25 jaar actief is op het gebied van businessconsultancy en investments, de trend van meer investeringen en professionalisme voortzetten.
Gezocht wordt naar kader uit de richtingen Economie, Technologie en Sociale Wetenschappen. Het aantrekken van de groep academici is één van de belangrijkste punten in de jaarplanning van het bedrijf. In de periode 1989 tot en met 2012 was JVS als relatief kleine organisatie betrokken bij het opzetten van fusies, joint ventures, doorstart en reorganisatie van bijkans 300 bedrijven. Een groot deel van deze bedrijven behoort tot nu de clientèle en belangengroep van JVS. Van 2012 tot 2014 heeft het bedrijf zich institutioneel versterkt om vanaf 2015 te geraken tot een International Business Consortium, waarin de betrokken bedrijven verbonden zijn. Het consortium wil zoveel mogelijk activiteiten die daarvoor in aanmerking komen, naar Suriname delegeren middels outsourcing. Met deze stap kan JVS een belangrijke speler worden op de economische markt in Suriname. Zeker ook door het verder versterken en professionaliseren van de organisatie.
De aan te trekken academici zullen ‘on the job’ vaardigheden ontwikkelen op het gebied van outsourcing in het bijzonder en international business in het algemeen. De groep die wordt aangenomen, krijgt voorzieningen die voldoen aan de internationale standaarden. Anderzijds wordt van de academici verwacht dat er kwaliteitswerk wordt geleverd. De manager General Affairs van JVS, Amrita Doerga, onder wie HRM ressorteert, heeft de leiding over de rekrutering en begeleiding van de aan te trekken personen.

error: Kopiëren mag niet!