Drie security guards mishandeld en beroofd

dblogoZeven gewapende criminelen hebben vrijdagochtend rond 03.00 uur drie wachters van een verf- en schildersbedrijf te Hanna’s Lust overrompeld. De bewakers zijn beroofd van hun sieraden en zaktelefoons. Uit het onderzoek blijkt dat A.P. (72) die de dienst had, slagen moest incasseren. Onder bedreiging werden zijn mobiele telefoon en een vingerring van geel metaal buitgemaakt, terwijl van de andere twee, H.A. (76) en G.A. (68), ook hun mobiel en waardevolle bezittingen zijn meegenomen. Van het bedrijf hebben de rovers een onbekend aantal emmers verf weggedragen. Het is niet bekend hoe de daders de plaats hebben verlaten. De overvallers lieten de drie wachters gekneveld achter. De politie van De Nieuwe Grond die hierover werd gewaarschuwd, bevrijdde de slachtoffers uit hun benarde situatie. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!