Zaak Ramdjielal- VHP weer uitgesteld

dblogo‘De partij van wet en recht is voor de zoveelste maal op zijn knieën gegaan om te smeken voor uitstel’, zegt Anand Ramdjielal, VHP’er in hart en nieren, na de behandeling van de zaak Ramdjielal-VHP. ‘Wat zij als argumenten aanvoeren, is dat zij een aantal producties missen. De rechter aan de andere kant merkte op dat de VHP al zoveel kansen heeft gehad om te reageren, en gisteren pas tot de ontdekking kwam dat zij bepaalde stukken mist. ‘Ik heb de rechter ook aangegeven dat de procespartijen belang hebben bij een snelle afwikkeling van deze zaak. Dit mede gelet op de datum voor partijregistraties volgens de verkiezingskalender in de periode 16-19 maart’, vertelt Ramdjielal.
De rechter heeft toen besloten dat de VHP op 3 maart om 13.00 uur voor de laatste keer de kans krijgt om te reageren op de eis van Ramdjielal. Op 4 maart mag Ramdjielal reageren op het verweer van de VHP, en op 5 maart gaat de VHP in dupliek. Ramdjielal hoopt dat er ergens in de loop van de tweede week van maart vonnis zal worden uitgesproken.
‘Dit is gewoon een obstructie, omdat de mannen weten dat als de registraties straks plaats hebben gevonden, men als argument het ‘algemeen belang’ in de ether zal gooien. Dan is het moeilijker om een vonnis in het nadeel van VHP te wijzen’, aldus Ramdjielal.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!