Wanhatti verslaat Toerano

dblogoDe finaleronde van de competitie van de Wanica Sport Organisatie werd het afgelopen weekeinde voortgezet. Aan spanning ontbreekt het zeker niet in deze competitie. Er stonden voor afgelopen weekeinde vier wedstrijden op het programma. Wanhatti won na een ruststand van 1-0 met 2-0 van Toerano. De doelpunten van Wanhatti kwamen op naam van Jorten Cabenda en Sjofnie Dominie. Deze ploeg is net als Sunnypoint koploper met 6 punten elk.
FTN ging met 2-0 onderuit tegen Sunnypoint. FTN, de kampioen van de algemene ronde, heeft nu al twee van haar drie wedstrijden in de finaleronde verloren. Sunnypoint speelde een heel goede wedstrijd en heeft vanaf het begin alles gegeven om deze wedstrijd in haar voordeel te beslissen. Aan de andere kant mag ook wel gesteld worden dat FTN het factor geluk in deze wedstrijd ook niet aan haar zijde had. Zij konden maar niet tot scoren komen in de ontmoeting. Enkele heel goede kansen belandden steeds op de paal of de deklat. In de laatste ontmoeting van de middag won Pokigron vrij verrassend met 3-1 van Young Rhythm. Giovanny Zandveld, Bradley Linga en Raymond Nelson scoorden voor Pokigron, terwijl Sigmund Pika de eer redde voor Young Rhythm. De wedstrijd Pontbuiten – Real Kaja, gewonnen door Pontbuiten met 2-1, is ongeldig verklaard vanwege het meespelen van een ongerechtigde voetballer bij de winnaar.

error: Kopiëren mag niet!