Jivan Jotie op weg naar kampioenschap LSO

dblogoFC ADO heeft op de openingsdag van de finaleronde in de Eersteklasse van de Livorno Sportorganisatie (LSO) voor een verrassing gezorgd door SV Welgedacht C te verslaan. Ze stond 83 minuten lang voor met 1-0 door een goal van Jonathan Day. Maar met nog 7 minuten te spelen zette Welgedacht C de stand gelijk via Djino de Switt (1-1). Diep in blessuretijd bezorgde Giovanni Tempo Welgedacht C de overwinning (1-2). Door deze 3 punten en het ene bonuspunt heeft Welgedacht C na 1 speeldag 4 punten. Jivan Jotie, die met 2 bonuspunten gestart is, won zijn partij van Eendracht met 2-1. De ruststand was 1-0 voor Jivan Jotie door een auto-goal van Eendrachts Ngewette Pinas. In de tweede helft maakte de Braziliaan Leonan Lima Barros de 2-0 voor Jivan Jotie. Pas in de 87ste minuut kon Eendracht de aansluitingstreffer scoren via verdediger Orviel Paramie. Jivan Jotie staat aan kop met 5 punten. Donderdagavond speelt Vredenburgstar in deze finaleronde tegen SCV.
In de eerste wedstrijd van het driehoekstoernooi in de Tweedeklasse kwam SV Amor uit tegen SV Hindboys. Na een 2-0 ruststand won Amor met 6-1. Gerzinho Lentin (2x), Silvano Mijnals (2x), Moreno Mijnals en Guillermo Redout scoorden voor Amor. Narish Sewradj redde de eer voor Hindboys. Donderdag speelt in het driehoekstoernooi KD 2011 tegen Hindboys. De winnaar van dit toernooitje krijgt 1 bonuspunt in de finaleronde van de Tweedeklasse.

error: Kopiëren mag niet!