Clarence Seedorfstadion 5de keer geterroriseerd door dieven

dblogoOp woensdag 25 februari is het Clarence Seedorf sportcomplex aan de Maarten Luther Kingweg in het district Para, opnieuw zeer ernstige schade toegebracht door het dievengilde. Middels inbraak verschaften deze onverlaten zich tussen 13.00 en 15.00 uur toegang tot het complex, faciliteiten en gebouwen. Hierbij zijn ettelijke machines bestemd voor terreinonderhoud, televisieapparaat, een radiotoestel en andere kostbare spullen ontvreemd. De daders zijn vermoedelijk gestoord bij het plegen van deze snode daad, aangezien naast andere goederen ook dranken, die eveneens voor ontvreemding in een kruiwagen waren klaargezet, in gekoelde staat zijn aangetroffen. Vooral voor het terreinonderhoudsprogramma van het sportcomplex, zal het gemis van de maaimachines ernstige gevolgen hebben. Van deze zoveelste inbraak, is aangifte gedaan bij de politie. Wij vragen de gemeenschap ons te blijven ondersteunen bij de consolidatie van dit aan ons geschonken kleinood, door alert te zijn en eventueel bruikbare informatie aan de Politie van Paranam te verstrekken.

error: Kopiëren mag niet!