Moeder: ‘Niemand komt aan het haar van mijn zoon’

1 Moeder.1dblogo‘Niemand komt aan het haar van mijn zoon’, zegt de boze mevrouw Brown in gesprek met Dagblad Suriname. Zij geeft aan dat haar zoon Letro Brown op de Spangenbergschool zit en dinsdag door de schoolleiding naar huis is gestuurd omdat men ontevreden was over zijn kapsel. Volgens Brown heeft zij haar zoon zelf naar de kapper gebracht en is zij van mening dat haar zoon wel een degelijk kapsel heeft. Haar zoon kwam met een briefje van de schoolleider thuis, waarin zij opgeroepen werd op school. Brown is met haar zoon naar school geweest. ‘De schoolleider vindt dat het haar korter geknipt moet worden. Maar hoe kort moet ik het dan knippen’, vroeg ik aan hem. Toen zei hij dat hij mij niet kon helpen. Mijn zoon moest gewoon thuis blijven. Ik vind het erg van hem dat hij mijn zoon laat thuisblijven om zijn kapsel. Eerder had hij mij laten oproepen om de wenkbrauwen van mijn zoon. Ik heb mijn zoon ervoor gewaarschuwd en hij gaat er dus niet meer aan. Ik ben met mijn zoon op bezoek geweest bij onderwijsinspecteur Roy Katisa. Ik liet hem het kapsel van mijn zoon zien en hij had er geen moeite mee. Hij zei dat mijn zoon normaal de school moet bezoeken en dat hij de schoolleider zou oproepen’, zegt Brown. De schoolleider was niet bereikbaar voor een reactie.

error: Kopiëren mag niet!