Echtpaar overvallen in appartement

Drie gewapende overvallers zijn woensdagochtend in een appartement in de omgeving van Oud Pad van Wanica binnengedrongen door middel van braak. Eenmaal binnen werd een echtpaar in hun slaap overrompeld. Onder bedreiging van de wapens moest het echtpaar hun waardevolle bezittingen, onder andere sieraden, geld en mobiele telefoons, aan de daders afstaan. De slachtoffers werden beiden gekneveld aan handen en voeten. De rovers gebruikten kledingstukken om de mensen vast te binden. Uit het onderzoek blijkt dat de daders de voordeur van de woning hadden geforceerd en zich toegang tot de woonruimte hadden verschaft. Na de daad verlieten de daders de plaats. Het is vooralsnog niet bekend hoe de rovers de plaats hebben verlaten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De rovers zijn vooralsnog voortvluchtig.
Saskia Bandhan dblogo

error: Kopiëren mag niet!