Bijkans 1700 Nickerianen ontvangen verzekeringspasjes

Bijkans 1700 Nickerianen ontvangen.3
Bijkans 1700 Nickerianen ontvangen.1
Bijkans 1700 Nickerianen ontvangen.2In het afgelopen weekend hebben districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh en vice-president, Robert Ameerali aan bijkans 1700 Nickerianen de basiszorg verzekeringspasjes uitgereikt. Deze groep is medisch verzekerd bij één van de verzekeringsmaatschappijen, waar de kosten gedekt worden door de overheid. Het gaat om mensen die zich hebben laten registreren in de registratieperiode.
Volgens Joeloemsingh is er veel werk aan vooraf gegaan. Dit vloeit voort uit voornemens van de president om de medische zorg te garanderen en te verbeteren. Hij refereerde naar de situatie van patiënten met een on-en minvermogenkaart, die geen gelijkwaardige behandeling kregen als andere verzekerden. Het betreft in deze om geregistreerden van de Oostelijke- en Westelijke polders en Nieuw Nickerie.
De verzekeringspasjes zullen op zondag verstrekt worden in de ressorten Nieuw Nickerie, Henar en Wageningen. De burgervader benadrukt dat er bij de verstrekking van de pasjes niet is gekeken naar de politieke kleur van de mensen. “Het gaat om mensen die zich hebben laten registreren en die voldoen aan de eisen voor het in aanmerking komen van de pasjes. Eén van de beleidspunten van de huidige regering is om de gezondheidssector te verbeteren en dat wordt nu gerealiseerd. Het beleid van de regering geldt voor elke Surinamer”, aldus de dc.

error: Kopiëren mag niet!