Jeugdige probeerde woning in brand te steken

dblogoDe 16-jarige B.A. is maandag door de politie aangehouden nadat hij zijn kleding had overgoten met terpentine en vervolgens in een woning aan de Hayariweg vuur had aangestoken. Deze jeugdige verdachte is vanaf vrijdag bezig met strafbare handelingen.
De verdachte woonde samen met zijn grootmoeder die hij had mishandeld. Hij probeerde maandagmiddag het huis van zijn oma in brand te steken. De politie van Munder die hierover werd gewaarschuwd heeft B.A. hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld.
Inspecteur Sjaam Debi-Tewarie bevestigt de aanhouding. Volgens verklaring van de oma is de jongen onhandelbaar en agressief. Voor het verder onderzoek is de jeugdige opgesloten en blijft in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!