SS Promotions houdt eerste succesvolle show 2015

SS Promotions houdt eerste succesvolle show 2015Afgelopen zaterdag hield SS Promotions hun eerste show voor 2015 in de bomvolle Anthony Nestysporthal. The First Blast of 2015 is tevens ook de warming up party geweest voor de Holi Phagwa festiviteiten. De avond begon met de Surinaamse band Xtenzz, die ook de verjaardag vierde van hun zanger Fariz Barsatie. Toen het publiek opgewarmd was kwam “The Man with the Golden Voice”, Zu-B samen met de D.O.G. Na hun optreden volgde een break met DJ Prako uit Nederland. Het publiek gooide de benen los tijdens zijn unieke mix.
Vervolgens was het tijd voor “de gezelligste band van Nederland”, Sabroso met Setish Bindraban en Karin Baitali. Het publiek barstte los op de dansvloer.
In het laatste gedeelte kwam The Lion of Baithak Gana, Dewindersingh Sewnath samen met een van de beste dholspelers van Suriname, Akshay Phagoe, en toen was het feest, vooral toen Dewindersingh het lied “Arhar ke daal” ten gehore bracht. Het publiek heeft genoten van deze Holi Phagwa Warming Up.

error: Kopiëren mag niet!