Budeke eist royement Remy Pollack

dblogoMarlon Budeke wil Remy Pollack uit de NPS. Volgens voorzitter NPS Commewijne heeft Pollack, die voorzitter is van het hoofdstembureau in Commewijne, onder andere een kandidaat geplaatst op de DNA- kandidatenlijst van de NDP. Verder werkt Pollack de groene partij behoorlijk tegen. Hij gaat naar grote NPS -families en belooft ze grond en werk. Pollack zou daarbij de adressen van de NPS gebruiken voor de NDP. Hij zou 1.000 personen grond en werk hebben beloofd in het district. Budeke is van mening dat de leiding een te zachte positie inneemt. ‘De structuren van Commewijne eisen dat Pollack geroyeerd wordt uit de partij.’
Verder heeft Pollack de administratieve zaken nog niet overgedragen. Budeke gaf de aanwezigen aan dat hij de afdeling met lege handen heeft overgenomen. Hij gaf tijdens het congres van afgelopen zondag aan twijfels te hebben of er eerlijke verkiezingen gehouden kunnen worden in het district.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!