Sharenta Janki Miss Carnaval 2015

galibiSharenta Janki, leerling van VOJ-Albina, is zondagavond gekozen tot Miss Carnaval Galibi 2015. Door een complete blunder van de gekozen miss, heeft ze helaas de eerste prijs aan haar neus voorbij zien gaan. De eerder gekozen schoonheid van het carnaval verscheen in uitgaanskleding bij de bekendmaking van de winnaars. De organisatie wees toen de runner up als winnares. De publieke belangstelling was groot in een sfeervolle goed opgezette restaurant van “Myrisji Lodge”. In de vooravond vond de verbranding plaatst van de duivelse verbeelding van carnaval. Ook toeristen konden de activiteiten van dichtbij meemaken. Voor de officiële wedstrijd werd in groepen gedanst. Daarna mochten de groepen hun contestanten introduceren die elkaar bekampten om de felbegeerde Miss titel. Er waren vijf dames en vijf heren, respectievelijk voor de titel Miss en Mister. Een jury van drie vrouwen had handen vol werk om de winnares aan te wijzen. Er werd gelet op de loopcreativiteit, het oogcontact met het publiek en de vrije danspasjes van de contestanten. De vrouwelijke conferencier was in topvorm en de muzikale omlijsting werd verzorgd door een Franse deejay.

error: Kopiëren mag niet!