Bromfietser vierde verkeersdode in Nickerie

dblogoDe 45-jarige Krishnakoemar Baidjoe is zondagmorgen omstreeks 05.30 uur om het leven gekomen in het verkeer. Baidjoe reed die bewuste ochtend op zijn bromfiets van Nieuw Nickerie naar zijn woning. Op een gegeven moment verloor hij de controle over het stuur en kwam ten val. De aanleiding van de val is onbekend. Het is vooralsnog ook niet bekend of de bromfietser onder invloed van alcohol verkeerde. Van zijn schoonbroer Rawin Ramcharan verneemt Dagblad Suriname dat de familie het slachtoffer niet kende als te zijn een drinker. Hij was heel aardig en vriendelijk tegenover iedereen. De bromfietser was werkzaam bij Milieu Beheer. Het verkeersongeval vond plaats op de Beatrixweg in het district Nickerie. Volgens het familielid is Baidjoe ter plekke komen te overlijden aan de opgelopen letsels. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer een schedelbasisfractuur heeft opgelopen. Volgens Ramcharan zou zijn zwager eind van de maand 46 jaar worden. De politie van het ressort heeft de bromfiets en het ontzielde lichaam in beslag genomen. Nickerie telt tot op dit moment vier verkeersdoden. Met het heengaan van Baidjoe is de verkeersbarometer gestegen naar 10.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!