Deva Boys neemt koppositie over van jonge Robinhood

dblogoRobinhood heeft niet lang kunnen genieten van de koploperspositie. Amper een week nadat ze dit hadden veroverd van Deva Boys, was het uitgerekend deze club die het weer in haar boezem nam. Woensdagavond werd in het Dr. Ir. F. Essedstadion de SVB Eersteklasse competitie voortgezet en de club uit Meerzorg won met 3-1. Deva Boys uit Meerzorg was gastheer van Robinhood, die met 6 jeugdspelers startte. Dit mede door een schorsing van een 4-tal spelers van haar vanwege wangedrag. Na 31 minuten spelen kwam Deva Boys op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van de zeer ervaren topschutter, de 37-jarige Ronny Vrede. Dit werd ook de ruststand. In de 52ste minuut, tweede helft, scoorde de jeugdige Robinhooder Jofrendi Gainsa de gelijkmaker (1-1). Maar Deva Boys bleek heel strijdlustig te zijn in deze wedstrijd en in de 58ste minuut zette Vrede zijn ploeg op een 2-1 voorsprong. De 12de treffer van Vrede dit seizoen, waarmee hij de topscorerskroon weer overneemt van Inaldo Pansa van Caravan, die er 11 heeft. In de 68ste minuut maakte Anthony Douglas de wedstrijd in feite af door de 3-1 te scoren voor Deva Boys. De laatste 12 minuten van de wedstrijd werd eventjes spannend, toen Deva Boys-speler Marvin Peroti zijn tweede gele kaart kreeg en vroegtijdig moest gaan douchen. Maar Robinhood kon niet scoren uit deze numerieke meerderheid op het veld.

error: Kopiëren mag niet!