Boma Star wint rematch van SNL

dblogoDe competitie in de SVB Hoofdklasse, althans in de onderste regionen, is ineens weer spannend. Dit komt doordat SV Boma Star de overgespeelde wedstrijd tegen SNL met 4-2 won woensdagavond in het Andre Kamperveenstadion. Door deze overwinning van Boma Star is de strijd om degradatie nu helemaal open. Boma Star blijft evenwel de hekkensluiter met 7 punten, maar het verschil met de concurrenten is geslonken. SNL en Takdier Boys hebben slechts 1 punt meer en staan op de 8ste en 9de plaats. Transvaal heeft er 3 punten meer en Excelsior 4 punten. Deze ploegen verkeren momenteel in de gevarenzone. Het was de eerste overwinning van de nieuwe trainer van Boma Star, Ricardo van Throo, nadat hij sinds zijn aanstelling twee oprij verloor. Komend weekend speelt Boma Star tegen WBC.

error: Kopiëren mag niet!