Auto-inbraken bij voetbalstadions in trek

Nieuwe rage 2
Nieuwe rage 1Suriname lijkt te maken te krijgen met een nieuwe rage. Afgelopen weekend zijn inbrekers heel actief bezig geweest rondom de voetbalstadions. Terwijl de bestuurders van een potje voetbal genoten, waren de inbrekers flink bezig huis te houden in de auto’s geparkeerd op de parkeerplaatsen en op de bermen. De werkwijze was steeds dezelfde: de kleine driehoeksruit achterop kapotmaken met een scherp voorwerp, de achterdeur openmaken en de auto binnentreden. Ook woensdagavond is in een aantal auto’s ingebroken. Deze wagens stonden geparkeerd op de parkeerplaats van het Dr. Ir. F. Essedstadion, waar de voetbalwedstrijd tussen Deva Boys en Robinhood aan de gang was in de SVB Eersteklasse. Zaterdagmiddag zijn drie auto’s ingebroken die geparkeerd stonden buiten het Boma Star Sportcomplex.

error: Kopiëren mag niet!