53-jarige vrouw slachtoffer van brute roofoverval

dblogoEen 53-jarige vrouw is dinsdagmorgen omstreeks 07.30 uur in haar woning op het Krishnasinghproject Serie B in het ressort Houttuin overvallen en behoorlijk mishandeld. Het slachtoffer K.K. was op dat moment in de keuken het vaatwerk te doen toen zij op een gegeven moment verrast werd door drie mannen van wie een met een Guyanees accent. Het slachtoffer werd overrompeld en vastgebonden door de indringers. De daders hebben het slachtoffer gemarteld, omdat zij niet wilde zeggen waar zij haar waardevolle bezittingen en geld had verstopt. De rovers maakten SRD 600, Euro 200 en US$ 100 en sieraden buit.
Uiteindelijk gelukte het de overvallers om geld en sieraden te vinden. Na de daad zijn de rovers met een witte wagen weggereden. Het slachtoffer dat gekneveld was achtergelaten, is na de roof op straat hulp gaan zoeken. Een voorbijganger die K.K. zag wist al dat zij slachtoffer was van een roofoverval omdat haar mond was vastgebonden met een stuk lap en er sijpelde bloed over haar armen en lichaam.
De politie van Houttuin werd ingeschakeld, maar omdat er op dat moment geen dienstvoertuigen binnen was, kon de sterke arm niet snel uitrukken. Er werd toen assistentie gevraagd van post Domburg.
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de 53-jarige vrouw alleen thuis was en dat de rovers probeerden haar te verkrachten. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Momenteel kan er niks gezegd worden over de gezondheid situatie van K.K. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!