HPP-Suriname werkt samen met Nieuwe Stijl KTPI

HPP-Suriname werkt samen met Nieuw Stijl KTPI.1
HPP-Suriname werkt samen met Nieuw Stijl KTPI. 2Het Hervormings en Progressief Platform Suriname (vroeger een politieke partij) zal bij de aanstaande verkiezingen de politieke partij Nieuwe Stijl KTPI ondersteunen. HPP-Suriname bestaat uit oud-HPP’ers en leden en sympathisanten van andere politieke partijen.
Deze samenwerking met NSK wordt volgens de voorzitter van de HPP, Prem Ramtahalsing, door de structuren van HPP ondersteund en is op vrijdag 13 februari tijdens een vergadering te Wanica, Nieuw Grond, aangekondigd. ‘De structuren wilden die richting op, dus moeten wij er gehoor aan geven’, zegt Ramtahalsing
De sprekers op de vergadering waren de heer Ramtahalsing en NSK-hoofdbestuurslid Adjoeb Moentarie. Moentarie gaf aan dat zijn partij momenteel het ministerie van Sport en Jeugdzaken beheert en een aantal zaken zoals mini-kunstgrasvelden, ondersteuning met sportmateriaal en andere zaken voor jongeren in districten heeft gerealiseerd. De HPP-voorman bracht in zijn betoog naar voren dat zowel de HPP als NSK in haar gelederen, zowel hervormers als progressieven heeft. Men is voorstander van een volksgericht beleid, waarin elke Surinamer zich terug zal vinden.
De HPP-voorman gaf ook aan dat de HPP uit slapende cellen bestaat. Er zal nu een start worden gemaakt met het wakker schudden van al de stille leden. Ramtahalsing zei tot slot dat het volk van Suriname afscheid moet nemen van de oude politiekvoering, omdat het al lang achterhaald is. ‘Het Surinaamse volk is bezig in nieuwe progressieve partijen te integreren en dit proces zal niet te stoppen zijn’, aldus Ramtahalsing.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!