Gewapende indringer aangehouden

dblogoEen onbekende man is zondagmorgen rond 11.00 uur gewapend met een houwer een woning aan de Ramphalstraat binnengedrongen. Eenmaal in het huis eiste hij onder bedreiging van de huisbewoner dat deze zijn halsketting moest afgeven. Het slachtoffer en de verdachte raakten verwikkeld in een worsteling, waarna de indringer het hazenpad koos. De beroving mislukte omdat het slachtoffer zich hevig verzette. De dader werd achterna gezeten door het slachtoffer en enkele buurtbewoners. Het gelukte de achtervolgers om de verdachte aan te houden. De politie van De Nieuwe Grond die hiervoor was ingeschakeld, heeft de verdachte hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. De verdachte had in eerste instantie bij de politie een fictieve naam opgegeven. De verdachte is ten rechte geheten K.M. en is 20 jaar oud. De houwer is door de politie in beslag genomen. K.M. is ter zake poging tot diefstal middels geweldpleging en het opgeven van een valse naam ingesloten. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer vanwege de worsteling een snijtand heeft opgelopen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!