KTPI stapt officieel uit V7

dblogoDe KTPI van Willy Soemita is uit de V7-combinatie gestapt. De samenwerking op DNA- als regionaal niveau is opgezegd. De partij van Soemita was het niet eens met de plaatsen die ze gekregen had op DNA-niveau. De nummer 1 in Commewijne, nummer 2 in Para en nummer 11 in Paramaribo vonden ze niet genoeg. KTPI wilde ook een plek in Wanica. Dat vonden de grote partijen in V7 te veel. Vooral de Pertjajah Luhur van Paul Somohardjo, die in Commewijne en Para zijn plaats aan Soemita had afgestaan, vond dat er niets meer te bieden was aan KTPI.
Nu zal de KTPI naar verluidt een samenwerking aangaan met de PDO van Waldi Nain en zo mogelijk de gang richting de NDP weer kiezen. De V7-combinatie blijft in tact qua naam, alleen wordt KTPI uit het combinatie-logo weggehaald. Vandaag krijgt de KTPI formeel antwood van V7.

error: Kopiëren mag niet!