Crowd Mobile in Suriname

dblogoCrowd Mobile is deze week in Paramaribo. Dit van oorsprong Australisch bedrijf is momenteel één van de marktleiders in de mobiele entertainmentbusiness. ‘We hebben een microjob platform dat werkgelegenheid biedt aan meer dan 500 werknemers wereldwijd. Suriname is één van de vele landen waarin wij momenteel werknemers hebben. Tijdens dit bezoek zullen wij op vrijdag 20 februari een bijeenkomst organiseren voor personeel en potentiële nieuwe kandidaten. Momenteel zijn we hard op zoek naar versterking van onze staf in Suriname. Het hoofddoel van het bezoek is het versterken van de banden tussen Suriname en de markten waarin we actief zijn, waaronder Nederland en Vlaanderen. Wij zien namelijk veel potentie in het vergroten van onze activiteiten in Suriname’, stelt het bedrijf in een verklaring.

error: Kopiëren mag niet!