Alerte buurtbewoner betrapt dief op heterdaad

dblogoEen alerte burger signaleerde deze week een onbekende man op een erf van een buurtgenoot aan de Grandiostraat. Hij sprak onbekende persoon aan. Deze droeg een zak bij zich. De alerte burger had door dat de man zich verdacht gedroeg. Kort daarna werd de politie van Flora hierover gewaarschuwd. De sterke arm was snel ter plekke. Op aanwijzing van de buurtbewoner werd de 46-jarige S.K. aangehouden. Bij onderzoek bleek dat hij koperen delen van een waterleidingmeter had gesloopt. Verder leek de achterdeur van de woning op hetzelfde erf te zijn geforceerd. Vermoed wordt dat de verdachte geprobeerd zou hebben de achterdeur open te krijgen. De inwoners van het betreffende huis zijn in verband met een ‘dede oso’ voor lange tijd van huis vertrokken. De verdachte is aangehouden en in verzekering gesteld. Uit de inlichtingenstaat van de verdachte blijkt dat hij een oud-bekende van de politie is. Hij is vaker in aanraking gekomen met de politie voor diverse strafbare feiten. Hangende het onderzoek blijft de verdachte achter de tralies.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!