Agenten politiepost Waldeck op vrije voeten

dblogoDe twee politieagenten van politiepost Waldeck, die in verzekering waren gesteld door het Openbaar Ministerie, zijn in vrijheid gesteld. De politieambtenaren kregen vorig week een melding van een inbraak in het magazijn van een winkelpand aan de N. Sardhaweg. Zij verrichtten hierbij tezamen met de buurtbewoners een aanhouding. Deze verdachte werd de volgende dag door inspecteur Norma Martodikromo, die tevens de hulpofficier in deze kwestie was, vrijgelaten. Volgens haar hebben getuigen aangegeven dat deze persoon niet de verdachte was. Volgens haar moest zij in opdracht van het Openbaar ministerie de agenten in verzekering stellen. Volgens haar werden zij aangehouden voor verder onderzoek in deze kwestie, omdat de verdachte verklaarde mishandeld te zijn. ‘Ik ben blij dat de agenten nu op vrije voeten zijn’, zegt Martodikromo. Zij zegt dat de agenten nu normaal hun werkzaamheden zullen hervatten. Het onderzoek naar de twee verdachten die de inbraak zouden hebben gepleegd, duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!