Leo Victor en Notch sluiten eerste ronde af met gelijkspel

dblogoDe eerste ronde van de SVB Hoofdklasse is zondagavond afgesloten met de wedstrijd tussen Leo Victor en SV Notch in het Dr. Ir. F. Essedstadion. Notch nam in de eerste helft een 0-1 voorsprong via Galgyto Talea. In de tweede helft maakten de leeuwen gelijk via een doelpunt van verdediger Zhirvano Darson (1-1). Takdier Boys won met 4-1 van Boma Star door goals van Rodney Dalfour (3x) en Jerry Boldewijn. Alfredo Finkie scoorde voor Boma Star. WBC versloeg Excelsior met 6-2, na een 1-1 ruststand. Gregory Righters (3x), Vangelino Sastromedjo (2x) en Gillian Maatrijk scoorden voor WBC. Toshiro Adensiba en een auto-goal van WBC’s Gilberto Eind zorgden voor de productie van Excelsior. De topscorer in de Hoofdklasse is Righters van WBC met 10 doelpunten. Zijn clubgenoot Sastromedjo volgt met 6 treffers. Donovan Loswijk (SNL) en Rodney Dalfour (Takdier Boys) hebben elk 5 doelpunten.