Wise Secret wint openingsrace Rimboe's Horse Track

1 Wise SecretDe merrie van Tariq Abdoelrahman en Diana Gummels heeft de harten veroverd binnen de rensport. Ze werd afgelopen weekend bereden door de hall of fame jockey, Danny Gummels. De strijd in deze klasse ging tussen Wise Secret, Dreamlin’s Ladybug en Miracle Run over een afstand van 1450 meter. De race werd vanaf de start geleid door Miracle Run met jockey Sjakier Nannekhan, waarbij jockey Gummels op Wise Secret zijn move maakte bij de laatste bocht en de race vanuit daar overnam tot de finish. Miracle Run eindigde als tweede en Dreamlin’s Ladybug als derde.
In de B-klasse was er een geweldige rematch tussen Skor en Royal Salute waarbij Skor met jockey Diego Robles de rematch won. In de C-klasse hadden we een zware match tussen de C-klasse toppers Jessica en Diego. Deze partij werd gewonnen door Diego met als jockey Ashwin Girdhari.
Tariq Abdoelrahman van Club Neutraal vertelt heel spontaan dat hij dolgelukkig is met deze merrie Wise Secret, die hij samen met Diana Gummels heeft overgenomen om de grote dromen van wijlen trainer Andy Lijkwan waar te maken. Abdoelrahman geeft aan dat hij twee dromen voor Lijkwan moest waarmaken. ‘Eén van deze heb ik al waargemaakt en dat was de A-klasse winnen in Suriname. De tweede, die ben ik nu samen met Club Neutraal druk mee bezig en dat is Suriname te vertegenwoordigen in Guyana op hun grote internationale races’, vertelt hij. ‘Deze stap, zit namelijk vol papierwerk, waarmee wij al ruim een jaar mee bezig zijn. Maar gelukkig zijn deze stukken nu al bijna goedgekeurd, dus binnen de komende 3 maanden is Wise Secret ready om verscheept te worden naar Guyana voor competitie. Dit zal veel deuren openen voor Suriname in de rensport’, geeft Abdoelrahman aan.

error: Kopiëren mag niet!