Man hakt hand van andere af

dblogoDe 25-jarige V.D. heeft maandag in de vooravond de hand van ene Marlon B. eraf gehakt met een houwer. De politie ontving 17.30 uur een melding van een vechtpartij tussen twee mannen aan de Livornoweg in het ressort Latour waarbij de hand van een van de partijen was afgehakt. De verdachte is ter plekke aangehouden en overgebracht naar het bureau. Volgens verklaring van de 25-jarige heeft hij zich verdedigd. Het slachtoffer kwam gewapend af op hem met een houwer en een mes. Het gelukte V.D. de houwer afhandig te maken en heeft met die zelfde houwer Marlon gekapt. Merkwaardig is dat geen van de betrokkenen daar woonachtig zijn. Het slachtoffer werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De sterke arm heeft de houwer en het mes hangende het verder onderzoek in beslag genomen. De politie van Latour heeft deze zaak overgedragen aan de recherche Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!