V7 houdt nog 15 massameetings naar verkiezingen toe

dblogoV7 zal naar de verkiezingen toe nog 15 massameetings organiseren. Dat zegt voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santokhi, in een interview. De eerste massameeting in deze combinatie is reeds gehouden in januari. “De tweede massameeting van V7 is in april, maar daarvoor houden de partijen ook afzonderlijk hun massameetings, zodat ze hun kracht kunnen demonstreren.” Santokhi zegt dat PL reeds deze maand in Wanica een massameeting heeft gepland. De overige partijen van V7 zullen de PL bij de massameeting ondersteunen. Hierna wordt in Commewijne een massameeting georganiseerd door de VHP, waarbij de resterende partijen ook zullen ondersteunen. Naarmate de verkiezingen naderen, zullen deze massameetings drie tot vier keren worden gehouden in een week, zegt de VHP-voorzitter.
Intussen heeft het hoofdbestuur van de VHP een campagnestructuur. ‘Volgens deze structuur zullen de aspirant kandidaten voor zowel ressortraad, districtsraad als DNA van de verschillende districten ingezet worden om de landelijke campagne van de VHP te houden. Uiteindelijk zullen alle aspirant kandidaten verantwoording afleggen aan de voorzitter’, zegt Santokhi.
De VHP-voorzitter benadrukt dat de onderhandelingen over de zetelverdeling op DNA-niveau binnen V7 nog steeds gaande zijn. Pas wanneer de onderhandelingen achter de rug zijn, wordt het duidelijk hoe het zit met de verdeling. “Wij onderhandelen niet voor persoonlijk belang, maar voor landsbelang. We kijken naar de positie van studenten, ambtenaren, vrouwen en kinderen. We moeten ruimer denken tijdens de onderhandelingen, omdat het gaat om het belang van het volk”, aldus Santokhi.

error: Kopiëren mag niet!