Make-up workshop voor kinderen in De Schakel

Make-up workshop voor kinderenOp zaterdag 7 februari heeft de organisatie Kids Workshops Suriname een workshop georganiseerd voor kinderen tussen 4 en 15 jaar. Het begon om 12 u en duurde tot 3u. Op de workshop genaamd SPA Party 2, hebben de kinderen deel mogen nemen aan verschillende activiteiten. Ze zijn gestart met het maken van een gezichtsmasker van verschillende smaken zoals pimba, advocaat, chocolade, hebben die vervolgens ook aangebracht voor zichzelf. Daarna hebben de kinderen scrub klaargemaakt van olijfolie.Verder hebben ze ook aan manicure gedaan en hun nagels mooi gelakt. Daarna stond pedicure op het programma en hebben zij hun voetjes gescrubd. En zijn er ook cup cakes gebakken. De organisatie organiseert om de ene maand zo een evenement voor de kinderen in deze leeftijdsgroep. Dit alles gebeurt onder begeleiding van Ankelelya Sebon. Om mee te doen aan zo een workshop is de organisatie te volgen via facebook.(Foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!