BEP-jongeren: ‘Abop leeft op gespannen voet met de waarheid’

dblogo“Bij het beluisteren van een televisieprogramma afgelopen donderdagochtend (4 februari 2015) was het weer eens duidelijk dat de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (Abop), geen gerealiseerde, tastbare wapenfeiten kon tonen aan het kiezersvolk, welke uit haar verkiezingsprogramma is gehaald, ondanks haar consequente participatie in de regering afgelopen 10 jaren (2005-2015). In het programma werd door jongeren van de geel zwarte partij klakkeloos herhaald, wat zij al een tijdje horen uit monde van hun voorzitter. Onder andere geeft Brunswijk aan, dat hij een of ander, doorslag zou hebben gegeven bij het stemmen over welke wegen geasfalteerd zouden worden tijdens de regering Venetiaan ӏӏӏ (2005-2010). De asfaltering van de weggedeelten Paranam – Afobakka, Berg en Dal Atjoni en Meerzorg – Albina werd in de mond genomen. Verder wordt ook de bouw van het Ziekenhuis van Albina genoemd. Dit is volksmisleiding van de hoogste graad”, stellen de BEP-jongeren.
Amnestiewet is enige trots
“Over de periode 2010 – 2015, waar de Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) op schriftelijk aangeven van Brunswijk halverwege de rit uit de regering gezet is, heeft haar achterban geen enkele gerealiseerde projecten waargenomen. De Amnestiewet is de enige verworvenheid waar de geel-zwarte partij met trots kan aangeven dat zonder haar hulp, het niet goedgekeurd kon worden. En de sociale wetten, welke niet voor het binnenland gelden. Het is overduidelijk dat Abop met 5 ministeries en de vicepresident meegewerkt heeft aan 5 jaren stagnatie van de ontwikkeling van de woongebieden van voornamelijk haar kiezersvolk.
Het is van eminent belang dat jongeren van politieke partijen integer zijn en de juiste informatie presenteren. De waarheid over bovengenoemde projecten is dat bij het bezoek van een BEP-delegatie, onder leiding van haar toenmalige voorzitter de heer Caprino Alendy aan China, de asfaltering van de weg Paranam-Afobaka en Berg en Dal-Atjonie uit het wensenpakket van de geelgroene partij uit de bus is gekomen, alsook een deel van de asfaltering van de Oost-Westverbinding (Dalian ӏӏӏ). De toenmalige ambassadeur van China heeft hierbij ook een cruciale rol gespeeld.”
De onderhandelingen zijn gevoerd in Brussel, zeggen de BEP-jongeren. Verder hebben ex-consul generaal in Frans Guyana, mr. Edgar Dikan (BEP), en de huidige voorzitter van de BEP (ex-minister van Volksgezondheid), drs. Celsius Waterberg, onderhandeld met de Fransen voor de financiering van het andere deel van de weg. “Voor de asfaltering van het weggedeelte Meerzorg- Albina gaat de erkentelijkheid naar vooral de ex-minister van Plos, Ricardo van Ravenswaay (DA-91), die een deel financiering via de Europese Unie tot stand heeft gebracht. De Franse Ontwikkelingsbank (AFD) heeft voor een deel van de asfaltering van de Oost-Westverbinding richting Albina gezorgd, waarbij 16 miljoen euro voor de gezondheidszorginfrastructuur inclusief de bouw van het nieuwe streekziekenhuis te Albina ter beschikking werd gesteld. Eerlijkheidshalve gaat ook een woord van dank naar de toenmalige minister van Financiën, Humphrey Hildenberg (NPS), die uiteindelijk bereid gevonden was om de leningsovereenkomsten te tekenen.”
“Jongeren van Abop, uw voorzitter heeft, naar wat wij weten, niet deelgenomen aan de teams, die de onderhandelingen hebben gevoerd in China, België en Frans-Guyana. Er was ook nooit sprake van gangsterisme bij deze onderhandelingen, maar van mutualisme en wederzijds respect. Het kost maar een beetje eerlijkheid om zaken goed te analyseren en te komen tot de juiste conclusie. Pronken met andermans veren is niet juist en dat doen mensen die niet daadkrachtig zijn. De BEP heeft geen enkele behoefte om zaken te verdraaien voor eigen politiek gewin en wil ook niet geprezen worden voor het verzette werk, want daarvoor is de partij in de politiek. Wij hebben altijd voor het kiezersvolk gewerkt en zullen dat zeker blijven doen”, stellen de BEP-jongeren.

error: Kopiëren mag niet!